Çukur'un 15. Bölümünden İlk Sahne Fragman izle

Çukur 15.Bölüm Fragmanı ve ilk sahnesini izle
Yamaç, İdris Koçovalı'nın bir oğlunun daha olduğunu Emmi'ye söylüyor. Çukur'un 15. Bölümünden ilk sahne yayında!

Çukur 14. Bölümü Sansürsüz izle

Çukur 14. Bölüm / Sansürsüz
Çukur'un 14. Bölümünde; Hiçbir sır sonsuza kadar saklı kalamaz! Çukur’da büyük yüzleşmelerin yaşanacağı heyecan dolu bir dönem başlıyor. Çukur’da hayat artık kimse için eskisi gibi olmayacaktır. Yamaç, Vartolu’nun ağabeyi olduğu gerçeğini öğrenir. Hayatını tepetaklak edecek bu büyük gelişme karşısında Yamaç’ın ne yapacağı merakla beklenirken; geçmişin günahları Çukur’da taş üstünde taş bırakmayacaktır.

Çukur 14. Bölüm Fragmanı izle

Çukur Dizisi 14.Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Dizi 29 Ocak Pazartesi günü Show Tv'de yayınlanacaktır.

Çukur'un 14. Bölümünden İlk Sahne izle

Sena, Vartolu’dan silahını isterken nasıl kullanacağını da öğrenmek istiyor. Sena’nın “Şimdi girebilirsin ama içeriden çığlık duymayacağım, imdat sesi duymayacağım. Yoksa sonuçlarına katlanırsın!” sözleri dikkat çekerken, Vartolu içerde kimin olduğunu öğrenmek istiyor. Çukur'un 14. Bölümünden İlk Sahne Yayında!

Çukur 13. Bölümü Sansürsüz izle

Çukur 13. Bölüm / Sansürsüz
Çukur’un 13. bölümünde; Çukur’da dengeleri alt üst edecek büyük yüzleşme gerçekleşir. İdris Koçovalı ve Vartolu artık karşı karşıyadır. Oğlunun yaşadığını öğrenen İdris, onun peşine düşerken; Yamaç ise Vartolu’nun kimliğini çözmeye çok yaklaşır. Sena, Çukur’dan kaçmaya ve her şeyi arkasında bırakmaya çalışırken Çukur’un ona ihtiyacı olduğunu fark eder. Yamaç’la yol ayrımında olan Sena, aklını mı yoksa kalbini mi dinlemesi

Çukur 13. Bölüm - Keskin Nişancı Sahnesi

Çukur Dizisi 13.Bölümde yayınlanan Aliço'nun Keskin Nişancı Sahnesini izleyebilirsiniz.

Çukur 13. Bölüm 2. Fragman izle

Çukur 13. Bölüm 2. Fragmanı

Hata yaptığını düşünen Yamaç’ın İdris’e, Çukur’un tapularını ipotek ettirdiğini söylediği tanıtımda İdris’in ne yapacağı merak uyandırıyor. Baykal’ın Yamaç’a, “Aslında tanıdığım bir tane beyefendi var, o da benim!” sözleri dikkat çekerken, Vartolu’nun gözdağı verdiği Celasun büyük bir şok yaşıyor. Karşı karşıya gelen Sena ve Yamaç’ın duygularına hakim olamadığı anlar heyecanı yükseltiyor. Çukur hız kesmeyen temposu ve sürükleyici hikayesiyle her pazartesi Show TV'de ekrana geliyor. Çukur'un 13. Bölüm 2. Fragmanı yayında!

Çukur 13. Bölüm Fragman izle

Çukur 13. Bölüm Fragmanı izle

Tapuları konuşmak için karşısında İdris’i isteyen Vartolu, Yamaç'ı evleri yıkmakla tehdit ediyor. İdris Koçovalı ile Vartolu arasındaki büyük yüzleşmenin ekrana geldiği heyecan dolu tanıtımda İdris, tapulara karşılık Vartolu'nun ne istediğini sorarken, Vartolu'nun "Bana masal anlat!" sözleri merak uyandırıyor.

Çukur 1. Bölüm Sansürsüz izle

Çukur 1. Bölüm / Sansürsüz izle

Çukur'un 1. Bölümünde; İdris Koçovalı’nın kendi elleriyle kurduğu Çukur, İstanbul’un kalbi, hatta ta kendisidir! Bu mahallede, yaşayanları tehdit edecek tehlikelere yer yoktur. Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise müzisyen kimliğiyle sahnenin tozunu attıran Yamaç, yıllar önce bir sebepten ötürü bu mahalleden kaçmıştır. Genç adamın hayatı, tıpkı kendisi gibi deli dolu bir karaktere

Erkan Kolçak Köstendil

Erkan Kolçak Köstendil

VARTOLU (ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL) 

Doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Çukur’a intikam almak için geri dönen, acımasız bir mafya lideri. Yıllar sonra Çukur’a geri dönen Vartolu, kimsenin bilmediği planlarını uygulamaya son derece kararlıdır. 

Erkan Kolçak Köstendil Kimdir, Kaç Yaşında?

Öner Erkan

Öner Erkan

SELİM KOÇOVALI (ÖNER ERKAN)

İdris’in üçüncü oğlu, Yamaç’ın ise en küçük ağabeyi. Ailenin eğlence sektöründeki işlerini yönetmesine rağmen babasının değerlerinin hiçbirini benimsemediği için onun gözünde bir hayal kırıklığından öteye geçemez. 

Öner Erkan Kimdir, Kaç Yaşında?

Perihan Savaş

Perihan Savaş

SULTAN KOÇOVALI (PERİHAN SAVAŞ)

İdris’in eşi, Koçovalı ailesinin bel kemiği, sözü kanun olarak kabul edilen bir kadın. Hayatını kocasına ve çocuklarına adayan Sultan, tüm güçlükler karşısında ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapar.

Perihan Savaş Kimdir, Kaç Yaşında?

Ercan Kesal

Ercan Kesal

İDRİS KOÇOVALI (ERCAN KESAL) 

Koçovalı ailesinin reisi ve tüm Çukur mahallesini yöneten, kudretli ve cömert bir adam. Saldırıya uğrayan ailesini ve Çukur’u ayakta tutabilmek için hayatının en büyük mücadelesini verecektir.

Ercan Kesal Kimdir, Kaç Yaşında?

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz

SENA KOÇOVALI (DİLAN ÇİÇEK DENİZ) 

Yamaç’ın büyük aşkı; deli dolu, dik kafalı, yaşam enerjisi yüksek ve güzel bir genç kadın. Yamaç’la ortak bir hayatın hayallerini kurarken, Koçovalı ailesi karşısında bu hayallerini başka bir bahara saklamak zorunda kalır. 

Dilan Çiçek Deniz Kimdir, Kaç Yaşında?

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

YAMAÇ KOÇOVALI (ARAS BULUT İYNEMLİ) 

Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder. 

Aras Bulut İynemli Kimdir, Kaç Yaşında?

Çukur Dizisi ilk Tanıtım Afişi

Show TV'nin iddialı dizisi Çukur’un ilk tanıtım afişi yayınlandı.

Ay Yapım imzalı, bu sezon ekranların en iddialı dizisi Çukur’un ilk tanıtım afişi yayınlandı. Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede